Uşak’ta cinayet: Sokak ortasında silahlı çatışma çıktı!

Uşak’ta korkunç bir olay meydana geldi. Sokak ortasında çıkan silahlı çatışma sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay, Uşak’ta Elmalıdere Mahallesi Birinci Elmalı Sokak’ta yaşandı. Bir kişinin pompalı tüfekle vurulduğu ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde pompalı tüfekle vurulan kişinin Emrah Bozbey olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

AYNI OTOMOBİLLE KAÇTILAR

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, Bozbey ve yanındaki iki kişiye bir otomobilden ateş açıldığını, Bozbey’in de otomobildekilere tabancayla karşılık verdiğini tespit etti. Polis ekipleri, olayın ardından otomobildekilerden E.E’nin yaralandığını ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiğini, G.S’nin de aynı otomobille kaçtığını belirledi.

Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından Bozbey’in yanında bulunan B.D. ve H.B’yi gözaltına aldı. Taraflar arasında husumet bulunduğu öğrenildi.

Exit mobile version