Uşak’ta iki işçi servisi çarpıştı: 28 yaralı

Uşak’ta, işçileri taşıyan midibüs ile minibüsün çarpışması sonucu 28 kişi yaralandı.

Kaza, Uşak-Gediz kara yolu Derbent köyü yakınlarında meydana geldi. Uşak’tan Kütahya’nın Gediz istikametine giden H.A. (56) idaresindeki minibüs, sollama sırasında A.A. (49) yönetimindeki midibüsle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle midibüs şarampole, minibüs ise yola devrildi.

28 işçi yaralandı

Kazada yaralanan midibüsün sürücüsü ile 27 işçi, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kentteki bir özel hastane ve Gediz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayı inceleyen İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Uşak Valisi Turan Ergün, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali yaralıları ziyaret etti

Ergün, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, araçların vardiyasını tamamlayan işçileri Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesinden Gediz’e götürdüğünü söyledi.

Ergün, kazanın araçlarından birinin diğerini solladığı sırada meydana geldiğini belirterek, “Kazada 28 kişi yaralandı. Allah’a şükür bu yaralılarda hayati tehlike yok. Yaralıların bazıları Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentimizdeki bir özel hastaneye getirildi. Bazıları da Gediz ilçesindeki hastaneye götürüldü. Bunlar şu an müşahede altında tutuluyorlar. Yaralılarımızın hepsine geçmiş olsun” dedi.

 

Exit mobile version