Uşak’ta korku dolu anlar: 1 kişi hayatını kaybetti!

Uşak’ta bugün saat 16.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde ucuzluk pazarı olarak bilinen bir mağazanın deposunun bodrum katında saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangını gören çalışanlar durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Tedbir amaçlı ekipler mağazanın bulunduğu binaya oksijen tüpü takarak girerek ekipler alevlere müdahale etti.  Müdahale edilirken 3 itfaiyeci dumandan etkilenirken mağazanın bodrum katından oluşan duman borular ve fanlar yardımıyla tahliye edildi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Dumandan etkilenen Koyuncu, ve 3 itfaiye görevlisi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Koyuncu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Uşak Belediyesi İtfaiye Amiri Ramazan Duran, itfaiye erleri Muammer Şen ve Ahmet Çelik’in ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Exit mobile version