Magazin

Usta oyuncu Güven Kıraç, çapkınlık yaparken yakalandı: Uzun yıllardır beraber olduğu eşini aldattı!

Uzun süredir oyunculuk yapan ve rol aldığı dizi, film ve tiyatro projeleri ile yeteneğini her defasında ispat etmeyi başaran usta sanatçı Güven Kıraç, bu kez oyunculuk kariyeri ile değil, özel hayatı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz gece Asmalımescit’te bulunan ünlü bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü sanatçı, yanında olan esmer kadın ile dikkat çekti. Evli olan Güven Kıraç’ın, eşi Başak Kıraç’ı aldattığı düşünüldü.

KAMERALARA YAKALANDI!

Türk sinema ve tiyatro sektörünün en önemli isimlerinden birisi olan usta oyuncu Güven Kıraç, son dönemlerde yaptığı işler ile değil özel hayatı ile anılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Asmalımescit’te bir mekanda görüntülenen Güven Kıraç, esmer bir kadın ile yakalandı.

Uzun yıllardır eşi Başak Kıraç ile evli olan ve şimdiye kadar örnek bir ilişkiye sahip olduklarını düşündüren usta oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz akşam Asmalımescit’te bulunan bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışında da içerde eğlendiği esmer bir kadın ile görüntülenen Güven Kıra., basın mensuplarının evli olduğunu hatırlatmasına rağmen sessizliğini koruyarak ortamdan uzaklaştı.

ELLERİ İLE MISIR YEDİRDİ!

Asmalımescit’te bulunan bir mekanda gece saatlerinde görüntülenen usta oyuncu Güven Kıraç, yanında bulunan esmer kız arkadaşı ile dikkatleri üzerine topladı. Mekanda da oldukça samimi bir şekilde görüntülenen ikili, neşeli halleri ile dikkat çekti. Güven Kıraç’ın kız arkadaşına elleri ile mısır yedirdiği görüldü.

BOŞANMA AŞAMASINDA!

Çok uzun süredir Başak Kıraç ile evli olan Güven Kıraç, geçtiğimiz gece bir mekanda elenirken görüntülendiği esmer kız arkadaşından sonra magazin gündemine bomba gibi düştü. Basın mensuplarının sonrasında yapmış olduğu araştırmaya göre Güven Kıraç’ın eşi Başak Kıraç ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.