GündemMagazin

Usta oyuncu Mesut Akusta’nın sağlık durumuyla ilgili haber var!

Teşkilat dizisinde başrol oyunculuğu yapan Mesut Akusta geçtiğimiz günlerde evinde beyin kanaması geçirmesinin ardından hastaneye kaldırılmasının ardından yoğun bakımda tutulan oyuncu, bugün uyandırılacak.

3 SAATLİK BİR OPERASYON GEÇİRDİ

3 saatlik bir operasyon geçiren usta oyuncunun tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Mesut Akusta’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre oyuncu bugün uyandırılacak. Ameliyatı başarılı geçen ‘Teşkilat’ dizisinin yıldızının, tedbir amaçlı hastanede uyutulduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Şafak Özbir Akusta, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşinin hastalığını şu sözlerle duyurmuştu: “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”Beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan Mesut Akusta, bugün uyandırılacak”

“TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Zahid Sobacı ise Twitter hesabından, oyuncu için yaptığı paylaşımda “Usta oyuncu Mesut Akusta, Ankara’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Halen yoğun bakımda olan sevgili oyuncumuzun bir an önce iyileşip aramıza dönmesi için sevenleri gibi biz de dualarımızla kendisinin yanındayız” ifadelerini kullanmıştı.