Editörün SeçtikleriGündem

Usta oyuncudan acı haber geldi! Az önce duyuruldu: 48 yaşında hayatını kaybetti

Bodrum, tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden birini trajik bir şekilde kaybettiği duyuruldu. Bu doğrultuda 48 yaşındaki tiyatrocu ve yapımcı Demet Ersoy, bir otelin terasından düşerek hayatını kaybettiğpi ifade edildi. Demet Ersoy, iş görüşmesi için Ankara’dan Bodrum’a gece uçuşuyla geldiği ifade edilerek oyuncu ve yapımcı olarak tanındı ve mesleğindeki başarılarıyla tanınıyor ve sektörde saygın bir konuma sahip olduğu ifade edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Ersoy ve iş arkadaşları, tadilat nedeniyle kapalı olan ve bir tanıdıklarına ait Kumbahçe’deki otele yerleştiği ve iddialara göre, Ersoy’un iki katlı binanın terasından düşerek ağır yaralandığı bildirildi. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen Ersoy’un hayatını kaybettiği bildirildi.

SORUŞTURMA YAPILIYOR

Polis, olay yerinde ve çevresinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Ersoy’un cenazesi, adli tıp incelemesi için otopsiye gönderildiği ifade edilerek aynı zamanda, Ersoy’un arkadaşlarının ifadeleri alınarak olayın nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi toplandığı da vurgulandı.