Magazin

Usta sanatçı Serdar Gökhan’dan rol arkadaşı Burak Özçivit’e sert sözler: İki kaş çatmak ile oyuncu olunmuyor!

Geçtiğimiz günlerde Tv8 kanalında yayınlanan bir magazin programına canlı bağlanan usta oyuncu Serdar Gökhan, meslektaşları Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit hakkında sert açıklamalarda bulundu.

“BANA SAYGISIZLIK YAPTILAR!”

Yıllarını Türk sinema ve dizi sektörüne adayan usta sanatçılardan olan Serdar Gökhan, son dönemlerde rol aldığı projeler ile kariyerini başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. İlerleyen yaşına rağmen setlerden uzak kalmamayı tercih eden ve yılların oyunculuk performansından hiçbir şey götürmediğini aksine birçok şey kattığını kanıtlayan usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde bağlandığı bir magazin programında herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Tv8 kanalında yayınlanan magazin programı 2. Sayfa’ya canlı bağlanan usta sanatçı Serdar Gökhan, genç meslektaşları Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Gökhan, Nurgül Yeşilçay’ın ve Burak Özçivit’in Taşkent Film Festivali’nde kendisine saygısızlık yaptıklarını ileri sürdü.

USTA SANATÇI SERT KONUŞTU!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah karakterine hayat veren Serdar Gökhan, aynı dizide Osman Bey karakterine hayat veren genç oyuncu Burak Özçivit hakkında sert açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, Taşkent Film Festivali’nde kendisine saygısızlık yaptığını ileri sürdüğü Burak Özçivit hakkında şu ifadeleri kullandı: “Ben onun neyini kıskanayım? Kulağımın kılı kadar bir etkisi yok benim üzerimde. İki kaş çatmak ile oyuncu olunmuyor!”

MERAK KONUSU OLDU!

2. Sayfa isimli magazin programına canlı bağlanarak hem Nurgül Yeşilçay hem de Burak Özçivit hakkında açıklamalarda bulunan ve özellikle Özçivit hakkında sert cümleler kuran Serdar Gökhan, magazin gündemine bomba gibi düştü. Burak Özçivit’in oyunculuğu hakkında da oldukça ağır konuşan Gökhan’a yakışıklı oyuncudan cevap gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.