Genel

Uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olanlar dikkat! Burgan Bank duyurdu: İzmir Torbalı’da 320 bin TL’ye satılık dükkan!

Artan gayrimenkul fiyatlarından sonra harekete geçen özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, Türkiye genelinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, son olarak İzmir ilinde bulunan bir dükkanı satılığa çıkardı.

BURGAN BANK’TAN GAYRİMENKUL SATIŞI HİZMETİ!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Burgan Bank, İzmir ilinde bir dükkan sahibi olarak kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen veya sadece yatırım amacı ile bir dükkan sahibi olmak isteyen tüketiciler için yeni bir ilan yayınladı.

BURGAN BANK’TAN SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan bir dükkanı satılığa çıkardı. Banka, Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, 52 metrekare büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Söz konusu gayrimenkulün satışı için düzenlenmiş olan ihaleye katılmak isteyenler için ihale başlangıç bedeli 320 bin TL, ihale katılım bedeli ise 15 bin 104 TL olarak bildirildi.

BURGAN BANK’TAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Burgan Bank’ın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu uygun fiyatlı gayrimenkullerden birisine sahip olabilmek için öncelik platforma kayıt yaptırılması gerekmektedir. Kayıt işleminin ardından, satın alınmak istenen gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalede duyurulan ihale katılım bedeli tutarının hesaba aktarılması gerekmektedir.

İhale katılım bedelinin hesaba yatırılmasının ardından Intengo tüketicinin mail adresine bir satış sözleşmesi gönderecektir. Elektronik ortamda imzalanan sözleşme ile birlikte, Intengo platformu sisteme giriş bilgilerini yollayacaktır. Yollanan sistem giriş bilgileri ile Intengo platformuna giriş yapılabilir ve ihale katılım bedelinin ödendiği gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilir. Sonuç olarak ihale kapsamında en yüksek fiyat teklifini yapan, ilgili gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.