Üzüm yüklü traktör uçuruma düştü: Yaralılar var!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde üzüm yüklü bir traktör frenlerinin tutmaması sonucu 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. Üzümler yerlere saçılırken traktörde bulunan 2 kişi yaralandı.

Manisa Alaşehir’de üzüm yüklü bir traktör uçurumdan yuvarlandı. Kazada, baba ve oğlu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Cengiz Candan (50), ve oğlu Ercan Candan (30) saat 13.45 sıralarında Bahadır Mahallesinden traktörün römorkuna sofralık yaş üzümleri yükleyerek Alaşehir’e doğru yola çıktı. Cengiz Candan idaresindeki 16 YG 736 plakalı traktör, Bahadır ve Girelli mahallelerinin arasındaki rampadan aşağıya inerken frenlerin tutmaması sonucu yaklaşık 10 metrelik uçuruma düştü.

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDILAR

Yuvarlanırken taklalar atan traktördeki üzümler etrafa saçılırken sürücü Cengiz Candan ve oğlu Ercan Candan da ters dönen traktörün altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl ve Alaşehir İtfaiye ekipleri ile 112 acil servis ekipleri yaralılar sıkıştıkları yerden çıkararak, Alaşehir Devlet Hastanesi’nde sevk etti. Yaralı baba oğul tedavi altına alınırken, jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturması devam ediyor.

Exit mobile version