Personel Alımı

V.H.K.İ. kadrosuna memur alımı yapılacak: Başvurular bu tarihte başlıyor!

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni (V.H.K.İ.) kadrosuna memur alımı yapılacak. Belediye bünyesinde çalışmak isteyen adaylar başvurularını 22.12.2021 gününden 24.12.2021 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) yapabilecekler.

Tokat İli Gürçeşme Belediye Başkanlığı V.H.K.İ. kadrosuna memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyen adayların, Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi programlarının birinden mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartını sağlaması gerekiyor. Şartları sağlayan adaylar, başvurularını en geç 24 Aralık tarihine kadar yapabilecekler.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR:

a) İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Başvuru sırasında; Başvuru formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin www.gurcesme.bel.tr internet adresinden temin edilecektir. Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir.

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir) c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak) h) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar kurumumuza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; a) Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 22.12.2021 gününden 24.12.2021 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne (Gürçeşme Belediyesi Hizmet Binası Gürçeşme Beldesi Eskidir Mahallesi Niksar Caddesi No:67/3 Niksar/TOKAT) müracaatlarını yapabileceklerdir. b) Elektronik ortamda Belediyemiz belediye@gurcesme.bel.tr e-posta adresine yapabileceklerdir. c) Şahsen veya iadeli taahütlü posta yolu ile Gürçeşme Belediyesi Gürçeşme Beldesi Eskidir Mahallesi Niksar Caddesi No:67/3 Niksar/TOKAT adresine gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)