Gündem

Vadeli hesap açmanın yeni adresi Alternatif Bank! Bu kampanya ile üç ay değil, her ay yüzde 23 faizden yararlanın…

Son zamanlarda sabit getirisi ile risk teşkil etmemesi nedeniyle vatandaşların sıklıkla tercih ettiği vadeli hesaplar, bankaların sağladığı ‘hoş geldin faizleri’ ile daha da karlı hale geldi. Bu ay itibariyle hoş geldin faizi ödemelerine devam eden bankalardan biri olan Alternatif Bank, sağladığı faizi sürekli hale getirmenin yolunu açıkladı.

ALTERNATİF BANK, HOŞ GELDİN FAİZİ KAMPANYASI’NI SÜREKLİ HALE GETİRDİ

Eylül ayı itibariyle vadesiz hesaplarda en yüksek faizi sağlayan bankalardan biri olan Alternatif Bank, yeni bir kampanyanın startını verdi. Vadesiz esnekliğiyle vadeli getirisi sağlamayı amaçlayan bir kampanyayı hayata geçiren Alternatif Bank, dijital bankacılık sisteminden açılan ‘VOV HESAP’ için sağladığı ‘Hoş Geldin Faizi Kampanyası’nı revize etti. Bu kez müşterilerine ‘Bitmeyen Hoş Geldin Faizi Kampanyası’ ile seslenen Alternatif Bank, hoş geldin faizi olan yüzde 23’lük faiz oranının süresinin dolmasından sonra en az 2 adet fatura talimatı veren ve kredili mevduat hesabı (KMH) sahibi olan banka müşterilerine yüzde 23 faiz oranını sürekli olarak sağlayacağını duyurdu.

KAMPANAYA İLE ALTERNATİF BANK’TA VADELİ HESAP FAİZ ORANLARI YÜZDE 23’E ULAŞTI

Yeni kampanyası kapsamında pek çok ek ürün ile vadeli hesap getirisini artırmayı müşterilerine sunan Alternatif Bank, yaptığı açıklamada hoş geldin faiz oranını yüzde 23 olarak açıklarken, hoş geldin dönem sonrası vadeli hesabının faiz oranını yüzde 20 olarak duyurdu. Hoş geldin faizi dönemi sonrasında kredili mevduat hesabı (KMH) ürününe sahip olan müşterinin yararlanacağı faiz oranını yüzde 21 olarak açıklayan Alternatif Bank, 2 adet fatura ödeme talimatı verecek olan müşterilerinin yararlanacağı faiz oranını ise, yüzde 22 olarak açıkladı. Öte yandan Alternatif Bank, 2 adet fatura ödeme talimatı ve KMH ürünlerinin ikisine de sahip olan vatandaşların yararlanacağı faiz oranını süresiz olarak yüzde 23’e çıkardı.