Vahşi Cinayette Karar Verildi! Eşini Tandırda Yakan Kadına Ömür Boyu Hapis İstendi

Olay Isparta Senirkent ilçesinde yaşayan Emel Gür’ün boşandığı ancak imam nikahlı birlikte yaşadığı eşi Ramazan Yılmaz’ı tüfekle öldürdükten sonra tandırda yakması suçundan tutuklanması ile ortaya çıktı. 3 çocuk annesi kadın imam nikâhlı ve 3 çocuğunun babası olan Ramazan Yılmaz’ı tüfekle öldürdükten sonra tandırda yakmaya çalışması babasından haber alamayan büyük oğlunun şikâyeti üzerine ortaya çıktı. Babasından uzun süre haber alamayan oğlu köye gelerek jandarmaya şikayette bulundu. Jandarma ekiplerinin eve gelmesi ve eşi sorguya çekmesinden sonra itiraf edilen suç karşısında Ramazan Yılmaz’ın cesedi tandırın içinde yanmış bir halde bulundu. Olaydan sonra Emel Gür ve çocukları Ö.Y tutuklandı.

İntihar Edecekti

Olay olmadan önce imam nikahlı eşi Ramazan Yılmaz’ın kendi başına silah tuttuğunu eğer o ölürse suçun bana kalacağını söyleyerek zorla silahı bana tutturdu şeklinde ifade veren Emel Gür eşinin kendin öldürmek isterken kendisinin yanlışlıkla silahın ateş aldığını bilinçli olarak yapmadığını dile getirdi.

Ceset Tandırda Yakıldı

İmam nikahlı eşini yanlışlıkla öldürdükten sonra korktuğunu ve cesedi saklamak için tandıra attığını sonrasında ise cesetten kurtulmak için yakmaya çalıştığını dile getiren Emel Gür suç delillerini yok etmek suçundan da yargılanan Emel Gür suçlu bulunurken aynı suçtan yargılanan çocuğu Ö.Y beraat isteminde bulundu.

Ömür Boyu Hapis İstemi

Isparta 3. Ağır ceza mahkemesinde görülen ikinci dava da savcı Emel Gür’ün kasten adam öldürme suçunu işlediği ve delilleri yok etmeye yönelik harekette bulunduğu için ve yaptığı yayma girişiminin insanlık dışı olmasından kaynaklı ömür boyu hapis cezası isteminde bulundu. Çocukları Ö.Y için ise delilleri yok etmeye yönelik suçlamadan dolayı 5 yıla kadar ceza verilmesini talep etti

Exit mobile version