Vakıf Katılım Bankası icralık gayrimenkul ilanları: 5+1 dubleks daire 1 milyon 250 bin TL’den satışa sunuldu!

Vakıf Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden icralık gayrimenkul satışına başladığını belirterek düzenlediği son üç ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIF KATILIM BANKASI’NDAN AFYON’DA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Devletin katılım bankalarından olan Vakıf Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Afyon ilinin Merkez ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Vakıf Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan dairenin dubleks yapıda olduğu ve 5+1 büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 205 metrekare olarak açıklanmış olan dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 250 bin TL olarak bildirdi.

VAKIF KATILIM BANKASI’NDAN KAHRAMANMARAŞ’TA SATILIK DAİRE İLANI!

Devletin katılım bankalarından olan Vakıf Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Vakıf Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan dairenin toplam kullanım alanı 97 metrekare olarak açıklandı. Satışın tam hisse ile gerçekleştirileceğini belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 375 bin TL olarak bildirdi.

VAKIF KATILIM BANKASI’NDAN KAYSERİ’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Devletin katılım bankalarından olan Vakıf Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Kayseri ilinin İldem ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Vakıf Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan dükkanın toplam kullanım alanı 827 metrekare olarak açıklandı. Satışın tam hisse ile gerçekleştirileceğini belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 4 milyon 500 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version