Vakıfbank 1+1, 2+1 ve 3+1 satılık daire ilanlarını güncelledi: Daire fiyatları 600 bin TL’den başlatıldı!

Sene başından bu yana pek çok kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren kamu bankası Vakıfbank, ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmelerine bağlı olarak artan gayrimenkul fiyatlarından yakınan tüketicilere müjdesini verdi. Banka İzmir ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını bildirdi.

VAKIFBANK 1+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank Intengo platformu düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın İzmir ilinin Konak ilçesinde satışa çıkarmış olduğu 1+1 dairenin toplam kullanım alanı 120 metrekare olarak açıklandı. İhaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedeli 60 bin TL, ihale başlangıç bedeli ise 600 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK 2+1 DAİRE İLANLARI!

Vakıfbank Intengo platformu üzerinden iki adet 2+1 büyüklüğünde icralık daireyi satışa çıkardığını belirterek, ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

VAKIFBANK 3+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu 4’üncü icralık gayrimenkulün 3+1 büyüklüğünde olan bir daire olduğunu belirtti. Kamu bankası toplam kullanım alanı 131 metrekare olarak açıklanmış olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan icralık dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. Dairenin fiyat teklifine açık olduğunu belirten banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 500 bin TL olduğunu ifade etti. Banka teklif sunmak isteyenlerin Atatürk Organize Sanayi şubesine 75 bin TL yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version