Vakıfbank 1+1 ve 3+1 satılık daire ilanlarını güncelledi! İzmir Konak’ta 110 metrekarelik daire, 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Vakıfbank, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan iki daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, Intengo üzerinden düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan bir dairenin satışa çıkarıldığını duyurdu. Söz konusu dairenin 1+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, dairenin toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıkladı.

Vakıfbank Ulubatlı Mahallesi’nde bulunan daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 600 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların Sarnıç şubesine yatırmaları gereken teminat bedeli ise 60 bin TL olarak bildirildi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇİĞLİ’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de İzmir ilinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi. Söz konusu dairenin Çiğli ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunan dairenin 3+1 büyüklüğünde olduğunu ve kullanım alanının 131 metrekare olduğunu açıkladı. Dairenin kat kaloriferi sistemi ile ısındığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL, Atatürk Organize Sanayi şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 75 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK KONUT İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu konut ihalelerine katılım sağlayarak söz konusu daire için fiyat teklifi vermek isteyenlerin, öncelikle ihale kapsamında belirlenmiş olan teminat bedelinin banka tarafından belirtilmiş olan şubeye elden yatırılması gerekmektedir. Banka teminat bedelinin yatırılmasından sonra gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamak üzere katılımcı adayını şubeye davet edecek olup, sözleşmenin imzalanmasının hemen ardından Intengo giriş bilgilerini paylaşacaktır.

Kamu bankası tarafından iletilmiş olan Intengo bilgileri aracılığı ile sisteme giriş yapılmasının ardından teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online fiyat teklifi sunulabilecektir. İhale sonunda en yüksek fiyat teklifini sunmuş olan katılımcı, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.

Exit mobile version