Vakıfbank 3+1 apartman dairesi satıyor: 154 Bin TL’ye satışa çıkarıldı!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni gelişmeler yaşanıyor. Kamu ve özel bankalar icradan ev satışları yapıyorlar. Vakıfbank gayrimenkul satış listesini güncelledi. Güncellenen listede 3+1 konutun 154 Bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

Vakıfbank ihale ile satılacak yeni ev ilanları yayınladı. Kamu Bankası tarafından yayınlanan konut listesinde Hatay ilinde 3+1 konutun 154 Bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

Hatay’daki konut ile ilgili bilgiler

Taşınmaz 35 nolu bağımsız bölüm, binanın 5. katında kuzeyden güneye ikinci bina girişine göre sol ön ve arka cephede doğu ve batı cepheli dairedir. Söz konusu taşınmaz onaylı kat irtifakı projesine göre; antre, hol, 3 oda, salon, mutfak, balkon, balkon, banyo, wc hacimlerinden oluşmakta olup brüt 98 m2 alanlıdır. Taşınmaz kat mülkiyetlidir. Binada asansör bulunmamaktadır. Ulaşım, toplu taşıma araçlar ve özel araçlar ile kolaylıkla sağlanmaktadır. Taşınmazın çevresinde ilçe Hürriyet İlkokulu bulunmaktadır. Bölgede teknik alt yapı ve belediye hizmetleri mevcuttur.

Bankadan nasıl ev satın alınır?

Vakıfbank taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekiyor. Herhangi bir gayrimenkule teklif verildiği anda, Banka tarafından belirlenen ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale süresi içinde, başka müşteriler de Banka’ya teminat yatırmak ve sisteme kaydolmak suretiyle ihaleye katılabilecektir. İhale, sistemde belirtilen süre sonunda tamamlanacak olup herhangi bir süre uzatımı olmayacaktır. Süre bitiminde en yüksek teklifi veren müşteri, ihaleyi kazanmış olacaktır.

Exit mobile version