Ekonomi

Vakıfbank 60 bin TL’den FIAT marka araba satıyor!

Araba almak isteyen vatandaşlar uygun fiyatlı araç araştırması yapıyorlar. Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden yeni araç ilanları yayınladı. Listede yer alan araçların e-ihale ile satılacağı bildirildi. Yeni eklenen ilanlar listesinde FIAT FIORINO aracın 60 bin TL’den satışa çıktığı belirtildi. İşte Vakıfbank tarafından satışı yapılan araç listesi ve araç satışı hakkında detaylı bilgiler…

İkinci el araba almak isteyen vatandaşlar için güzel haber Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank araç satış ekranında yeni ilanlar yayınlandı. Peki, ilanlara başvurular nasıl yapılır? Başvuru sırasında gerekli belgeler nelerdir?

VAKIFBANK ARAÇ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Nasıl Başvurulur?

Araçlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir: Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi. Tüzel kişiler için; Araç Satış Şartnamesi’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve vergi levhası.

Nasıl Teklif Verilir?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

E-İhale Nasıl Yapılacak?

Herhangi bir araca teklif verildiği anda, o araç için belirlenen 3 günlük ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale için kalan süre ve o araca teklif geldiği, internet sayfamızda tüm müşteriler tarafından görülebilecektir. İhale süresi içinde, teklif vermek isteyen müşteriler, yukarıda açıklanan başvuruları yaparak ihaleye katılabilir. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif verilmesi veya mevcut bir teklifin arttırılması halinde, ihale bitiş saati, otomatik olarak 30 dakika daha uzatılacaktır. Bu şekilde uzatılmış bir ihalede, son 30 dakika içinde teklif verilmesi durumunda, ihale 30 dakika daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde başka teklif gelmemesi durumunda ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren müşteri, ihaleyi kazanmış olacaktır.