Vakıfbank, biri minibüs olan iki Mercedes Benz marka aracı satışa çıkardı: 60 bin TL karşılığında hatlı minibüse sahip olabilirsiniz!

Kamu bankalarımızdan Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden iki yeni icralık araç ihalesi düzenlediğini duyurarak söz konusu ihalelere ve araçlara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2012 MODEL MERCEDES BENZ MİNİBÜS!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk icralık araç ihalesini duyurdu. İlk ihaleye konu olan aracın Ankara’da bulunduğunu ve fiyat teklifine açık olduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık aracın 2012 model Mercedes Benz Sprinter olduğu öğrenildi. Aracın hatlı olduğunu belirten banka, mavi- beyaz renklere sahip olan araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 200 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 60 bin TL olduğunu bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2011 MODEL MERCEDES S350!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci icralık araç ihalesini de duyurdu. İkinci ihaleye konu olan aracın İstanbul’da bulunduğunu ve fiyat teklifine açık olduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci icralık aracın 2011 model Mercedes Benz S350 olduğu öğrenildi. Kamu bankası, siyah renklere sahip olan araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 950 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 97 bin 500 TL olduğunu bildirdi.

VAKIFBANK INTENGO ARAÇ İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu icralık araç ihalelerine katılım sağlayarak kendi araçlarına sahip olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcıların, kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine giderek ilgilendikleri araç için belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmaları gerekmektedir. Banka araç teminat bedelinin yatırılmasının ardından Intengo giriş bilgilerini katılımcı ile paylaşacak ve online olarak fiyat teklifi sunmasına izin verecektir.

Exit mobile version