Ekonomi

Vakıfbank evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya kredi verdiğini açıkladı!

Salgın sürecinde vatandaşa uygun finansmanlar ile destek olan Vakıfbank taksitli kredi fırsatını duyurdu. Kredi özelliklerine ve kredi başvuru ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de salgın döneminde kamu ve özel bankalar çeşitli kredi kampanyalarını duyurdular. Bu kapsamda Vakıfbank taksitli kredi fırsatını resmi internet sayfası üzerinden açıkladı.


Banka taksitli kredi hakkındaki açıklamasında ise “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Kredinin özellikleri

36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu
olan gerçek kişilere kullandırılır.
Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yapılır.
Teminat karşılığı kullandırılır.

Başvuru için aşağıdaki belgeler gereklidir:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi,
Kredi çeşidine göre ek belge ya da teminatlar istenebilir.

KREDİYE HEMEN BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

4 Aralık Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları belli oldu!

Türkiye’de ilk kez 11 Mart tarihinde ortaya çıkan corona virüsü nedeniyle kamu bankaları 10 bin TL’ye kadar uygun finansmanlı kredi verdiklerini duyurmuştu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören bu kredi ödemelerinin ardından, yeni kampanyalar yapılmaya devam edildi. Salgın döneminde bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar güncel kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki, 4 Aralık Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları nedir?

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Aralık ayı konut kredisi faiz oranları değişti!

Salgın döneminde vatandaşların ekonomik olarak mağduriyet yaşamaması için kamu ve özel bankalar çeşitli kredi kampanyaları başlatmıştı. Bu kapsamda verilen konut kredilerine ise vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti. 2020 yılı içerisinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için ise kötü haber geldi. Yılın son ayında bankalar konut faiz oranlarını güncellediler. Peki, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası güncel konut kredisi faiz oranları nedir?

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Kamu ve özel bankalar da kredi faizlerini yükseltti! Bankaların taşıt, konut, ihtiyaç güncel faiz oranları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 475 baz puan artırarak yüzde 10,25’ten yüzde 15’e yükselttiğini açıklamıştı. Merkez Bankasının faiz artırımından sonra kamu ve özel bankalar da faiz oranlarını yükseltti. İşte İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Akbank güncel taşıt, konut, ihtiyaç güncel faiz oranları

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Kredi borcu olanlara güzel haber! 12 ay geri ödemesiz

Corona virüsü salgını sonrası vatandaşlara uygun finansmanlı kredi sağlayan bankalar esnaflar için de harekete geçti. Bu kapsamda 23 banka ve 30 finansal kuruluşla protokol imzaladı. Buna göre, esnaflara bankalar tarafından 12 aya kadar anapara ve faiz ödemesiz dönem verilebilecek.

Küresel pandemi nedeniyle bankaların vatandaşların ekonomik destekleri devam ediyor. Salgın sürecinde esnafın mağduriyetinin önlenmesi için Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile 23 banka ve 30 finansal kuruluş arasında protokol imzalandı. Yapılan anlaşma ile beraber, esnaflara bankalar tarafından 12 aya kadar anapara ve faiz ödemesiz dönem verilebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.