Vakıfbank icralık daireleri fiyat teklifine açtı! İzmir Tire Yeni Mahalle’de 84 metrekarelik daire 600 bin TL!

Sene başından bu yana birçok farklı kategori altında yeni kampanyalar geliştiren kamu bankası Vakıfbank, bu kez de uygun fiyatlar karşılığında daire sahibi olmanın artık imkansız olduğunu düşünen tüketicilerin yüzlerini güldürdü. Banka, düşük fiyatlı ihalesinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKASINDAN UYGUN FİYATLI DAİRE SATIŞI!

Bankacılık sektörünün en önemli kurumlarından olan kamu bankası Vakıfbank, elinde bulunan icralık dairelerin satışı için Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Yeni iş birliği kapsamında ihaleler düzenlediğini belirten kamu bankası, İzmir ilinde uygun fiyatlı apartman dairesi arayışında olan vatandaşlar için yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı.

İZMİR TİRE’DE SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Duyurulmuş olan yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 2+1 dairenin satışa çıkarıldığı bilgisi kaydedildi.

Tire- Yeni Mahalle İstasyon Caddesi’nde bulunan 2+1 dairenin kullanım alanı 84 metrekare olarak açıklandı. Banka dairenin ısınma tipinin klima olduğunu belirtirken daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 600 bin TL olduğunu bildirdi.

VAKIFBANK İZMİR- TİRE İLANINA NASIL TEKLİF VERİLİR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu 2+1 icralık daire ihalesine katılım sağlayarak dairenin yeni sahibi olmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, bankanın Tire şubesine 30 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerekmektedir. Banka yetkilisi teminat bedelinin hesaba geçmesinin ardından ihale katılım sürecini başlatacak olup gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasını sağlayacaktır.

Vakıfbank Tire şubesi yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından Intengo giriş bilgileri katılımcıya iletilecektir. İletilen şifre ve kullanıcı ismi ile birlikte sisteme giriş yapılarak teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.

Exit mobile version