Vakıfbank İzmir İlanlarını Yayınladı; Gayrimenkul Satışlarında Fiyat Açısından Rakipsiz Olduğunu Kanıtladı! Karabağlar ve Konak İlçesinde Yer Alan Gayrimenkuller Sadece…

Türkiye’de özellikle son birkaç yıldır ilgi gören ilanlardan biri olan icralık gayrimenkul ilanları, bu sene yaşanan dünya krizi ile birlikte ödenemeyen kredilerin artmasıyla sebebiyle iyice artmaya başladı. Bir yandan da uygun fiyatlı gayrimenkul almak isteyen vatandaşlara çözüm sunan icralık satışlar, her gün bir yeni ilan ile vatandaşların karşısına çıkar hale geldi. Son icralık gayrimenkul ilanları ise, Vakıfbank’tan geldi.

Vakıfbank İzmir’de İşyeri Satışlarına Başladı

Gayrimenkul ilanları ile vatandaşlara uygun fiyatlar sağlayan bankalardan biri olan Vakıfbank, e-İhale ile satışa çıkardığı gayrimenkullerin arasına geçtiğimiz gün iki yeni gayrimenkul daha ekledi. İzmir ilinden satış gerçekleştireceğini duyuran Vakıfbank, bir dükkan ile 4 adet ofisi iki ayrı ilan ile ilgililerin bilgisine sunarak, satışa çıkardı.

Vakıfbank’ın Satıştaki İzmir İlanları Uygun Fiyata Sunuldu

İzmir ilinde ilk olarak satışa bir dükkan çıkaran Vakıfbank, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Cennetoğlu Mahallesi’nden dükkan satışa gerçekleştireceğini duyurdu. Satışa koyduğu duygunun 65 metrekare olduğunu kamuoyuna bildiren Vakıfbank, bu dükkan için e-İhale sürecini başlattı. İhale başlangıç bedelini yalnızca 495 bin TL’de tutan Vakıfbank, söz konusu dükkan için teklifleri almaya da başladı.

Vakıfbank’ Bir İlan ile 4 Adet Ofis Satışa Çıkardı

İzmir ilinden satışını gerçekleştireceği 4 adet ofisin ilanını da yayınlayan Vakıfbank, 4 adet ofisi tek bir fiyattan ihaleye çıkardı. Yine e-İhale gerçekleşecek olan bu satışa söz konu olan 4 adet ofisin İzmir ilinin Konak ilçesinin İsmet Kaptan Mahallesi’nde yer aldığını duyuran Vakıfbank, ofislerin kullanım alanını ise, 386 metrekare olarak duyurdu. Bu 4 adet ofis için tek bir fiyat isteyen Vakıfbank ihale başlangıç bedelini ise, 4 milyon 600 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version