Genel

Vakıfbank İzmir satılık gayrimenkul ilanları! 2 adet 2+1 1 adet 3+1 uygun fiyatlardan satışa çıktı! 30 bin TL ödeyen 84 metrekarelik dairenin anahtarını çevirebilecek!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İZMİR TİRE’DE VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalesi kapsamında İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 2+1 büyüklüğünde bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi. Söz konusu dairenin toplam kullanım alanını 84 metrekare olarak ölçen banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL, ihaleye katılabilmek için Tire şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 30 bin TL olarak duyurdu.

İZMİR ÇİĞLİ’DE VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE!

Vakıfbank anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden ikinci bir hale daha düzenlediğini duyurdu. İkinci ihalesi kapsamında İzmir ilinin Çiğli ilçesinin Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunan 3+1 büyüklüğünde bir daireyi fiyat teklifine açtığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank 3+1 dairenin toplam kullanım alanını 131 metrekare olarak açıkladı. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL, ihaleye katılabilmek için Atatürk Organize Sanayi şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 75 bin TL olarak duyurdu.

İZMİR KARŞIYAKA’DA VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE!

Vakıfbank Intengo ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu üçüncü ihalede İzmir ilinin Karşıya ilçesinde bulunan 2+1 büyüklüğünde bir icralık dairenin satışta olduğunu belirten banka, daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank, Intengo üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu 2+1 dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıkladı. Dairenin dubleks olduğunu belirten kamu bankası, ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL, ihaleye katılabilmek için Nokta şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 75 bin TL olarak duyurdu.