Vakıfbank kart sahibi olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Vakıfbank internet sitesi üzerinden 30 Haziran tarihine kadar yurt dışı e-ticaret sitelerinde her ay tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri online alışverişe 50 TL, toplam 150 TL indirim hediye edileceğini duyurdu.

Bir kart Kampanya süresince her ay 1 kez ile sınırlı olmak üzere, Kampanya Dönemi boyunca kampanyadan en fazla 3 kez faydalanabileceği açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Kampanya kapsamında, yurtdışı alışveriş sitelerinde & platformlarında her ay yapılacak ilk 1.000 TL ve üstü harcamaya 50 TL indirim verilecektir.

Visa ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

Red olan ve iptal edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan indirim kampanya bitiş tarihinden sonraki 30 gün içinde Visa tarafından kart ekstresine ‘Visa Yurtdışı Alışveriş İndirimi’ açıklamasıyla yansıtılacaktır.

Kart numarasının herhangi bir sebeple değişmesi durumunda bu kart kampanyaya dahil olmayacaktır. Kart numarasının değişmediği kart yenileme durumları kampanya katılımını etkilemeyecektir.

İndirimin yansıtılabilmesi için kartın açık olması gerekmektedir.

Kampanyayı düzenleyen Visa koşullarında değişiklik yapma ve gerekmesi halinde kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Visa, koşullar ve kampanyanın gidişatına göre kampanyayı 28 Şubat 2021 tarihinden önce de sonlandırma hakkına sahiptir.

Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafından www.visa.com.tr de yayınlanacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi için www.visa.com.tr

Katılımcıların Visa kartlarını aldıkları bankaların yurt dışı işlemlere yönelik uygulamaları gereği katılımcıların ekstre hesaplarına yansıtılan tutarda kur farkı kaynaklı değişiklikler oluşabilir. Bu uygulamalardan kaynaklanan farklılıklarda Visa’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yabancı para cinsinden yapılan işlemler TL’ye çevrildikten sonra kampanya kapsamında dahil edileceğinden kur farklılıkları sebebiyle değişiklikler olabilir. Bu uygulamalardan kaynaklanan farklılıklardan dolayı işlemin kampanyaya dahil edilememesi durumunda Visa’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılmakla katılımcılar yaptıkları işlem bilgilerinin kampanya kapsamında ve sadece bu amaçla kullanılacağını bilmekte ve kabul etmektedirler.

Kampanyaya ve işlem bilgilerine dair soruları olan katılımcılar kartlarını aldıkları bankaları ile iletişime geçebilirler.

Exit mobile version