VakıfBank kartı olanlar için duyuruldu: 31 Temmuz’da sona erecek!

Bankalar peş peşe kampanyalarını açıklıyor. VakıfBank tarafından yapılan açıklama, VakıfBank Worldcard ile tek seferde yapacağınız her 300 TL ve üzeri online alışverişte 10 TL, toplam 40 TL Worldpuan hediye edileceği duyuruldu. Söz konusu kampanya 31 Temmuz’da sona erecek.

VAKIFBANK KAMPANYANIN DETAYLARINI DUYURDU

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 300 TL ve üzeri e-ticaret alışverişine 10 TL, toplam 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya sadece e-ticaret alışverişleri dahildir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 6 Ağustos 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20

Ağustos 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ağustos 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version