VakıfBank kredi borcu olanlar dikkat: Pandemi desteği veriliyor!

Vakıfbank Covid-19 ekonomik destek paketi kapsamında kredi borcu olanlar için güzel haberi duyurdu. Kamu bankası yaptığı yazılı açıklamada, kredi kartı son dönem ekstre toplam borç veya kısmi ödeme yapıldıysa, kalan borç tutarını işlem tarihinden itibaren 1 ay ertelenebileceğini açıkladı.

Vakıfbank corona virüsü salgını döneminde vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Banka kredi kartı kullanıcılarına ise güzel haber verildi. Yapılan kampanya açıklamasına göre, ekstre ertele ile kredi kartı son dönem ekstre toplam borç veya kısmi ödeme yapıldıysa, kalan borç tutarını işlem tarihinden itibaren aylık %1,75 faiz oranı üzerinden 1 ay erteleyebilirsiniz.

Vakıfbank taksit erteleme kampanyasının detayları

Ekstre erteleme hizmetinden müşterilerimiz, talep etmeleri durumunda Bireysel ve Ticari kredi kartları için faydalanabilecektir.(Müşteri talebine istinaden yapılacak ekstre erteleme için asgari tutarının ödenmesi gerekmemektedir ve erteleme talebinin, son ödeme tarihinden önce yapılması şartı aranmayacaktır.)

Ekstre ertele hizmetine başvurunuz sırasında, işlem gerçekleştireceğiniz kredi kartınızın normal, iptal veya kayıp statüde olması gerekmektedir.

Ekstre ertele hizmetinden yapılandırmalı kartlar yararlanabilecektir.

Ekstre ertele işlemleri sadece TL ekstreleri için yapılabilir.

Ekstre ertele işleminden kart bazında yıl içinde en fazla 9 kez, ardışık en fazla 9 kez faydalanabilirsiniz.
Ekstre ertele hizmetinden bir dönem ve üzeri gecikmesi olan müşterilerimiz yararlanabilecektir.

Ekstre ertele işlemlerinizin aynı gün iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

1 ay yapılan Ekstre Erteleme işlemine erken kapama yapılamamaktadır.

VakıfBank hizmeti dilediği zaman durdurma ve/veya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Ekstre ertele yapılmış ekstre için tekrar talep alınamamaktadır.

Ekstre ertele işlemlerini Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı, 08502220724 Çağrı Merkezi, Şubeler veya SMS kanalıyla talep edebilirsiniz. SMS kanalıyla ertelemek için ERTELE yazıp, kartınızın son 6 hanesini ve istediğiniz taksit sayısını ekleyerek 5724’e gönderebilirsiniz.

 

Exit mobile version