Vakıfbank kredi kartı kullanıcılarının dikkatine: Borçlarınızı, SMS ile 12 ay ertelemeniz mümkün! Vakıfbank kredi kartı borcu 2022

2021 yılının sonlarına doğru yaşanan olumsuz ekonomik gelişmeler, vatandaşların büyük bir kısmının bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine yönelmesine sebep oldu. Nakde olan ihtiyacını bir türlü çözüme kavuşturamayan vatandaşların giderek kredi kartı kullanmalarını arttırmaları, hali hazırda günden güne kötüye giden ekonomik şartlar çerçevesinde borçlarında ödenememesine sebep oldu.

Kredi kartı borçları giderek artan vatandaşlar kara kara çözüm yolları ararken, kamu bankalarından biri olan Vakıfbank kendi kredi kartı müşterilerini yakından ilgilen bir duyuruda bulundu. Banka, kredi kartı kullanımından ötürü kuruma borcu bulunan vatandaşlara destek olacağını açıkladı.

Vakıfbank’tan 3 Ay Borç Erteleme Hizmeti!

Geliştirdiği hizmetler aracılığı ile sunmuş olduğu avantajlı fırsatlar sayesinde vatandaşların dikkatini çekmeyi başarmış olan kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni dönemde giderek ağırlaşan ekonomik şartlar çerçevesinde kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken müşterilerine destek olacağını açıkladı.

Vakıfbank’ın resmi kanalları aracılığı ile yayınlanmış olan borç desteği hizmetine göre bankaya kredi kartı borcu bulunan müşterilere, borçlarını 3 ay erteleme fırsatı tanınacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank’tan Kredi Kartı Borcu Olanlara 12 Ay Taksit İmkânı!

Vakıfbank, kendisine kredi kartı borcu bulunan müşterileri için ek bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili hizmetini kullandığından ötürü kredi kartı borcu oluşan vatandaşlara borçlarını yüzde 1,80 faiz oranı karşılığında 12 ay taksitlendirmek imkânı tanıyacağını bildirdi.

Vakıfbank Borç Erteleme ve Taksitlendirme Hizmeti Başvurusu

Vakıfbank’ın kredi kartı borcunu erteleme ya da taksitlendirme hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru yöntemleri şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version