Vakıfbank satılık araç ilanları yenilendi! Minibüs ve kamyonet fiyatları dibe çekildi! 2015 model minibüs 415 bin TL!

Vakıfbank, artan araç fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alarak, elinde bulunan iki adet icralık aracı ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK İCRALIK ARAÇ İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasaları karşısında tüketicilerin ve yatırımcıların yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda çok çeşitli kart kampanyaları ve uygun faizli, ödeme ertelemeli kredi hizmetleri geliştiren kamu bankası, bu kez de giderek artan araç fiyatlarına ilişkin yeni bir duyuru yayınladı.

Pahalılaşan yedek parçaların yanı sıra devam eden çip krizinin de etkisi ile fahiş rakamlara ulaşan araç fiyatlarına ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan Vakıfbank, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden uygun fiyatlı araç satışı yapacağını bildirdi. Elinde bulunan icralık araçları ihale usulü ile satışa çıkaran kamu bankası, son düzenlediği iki ihaleye ve satılığa çıkardığı iki araca ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2012 MODEL ARAÇ!

Vakıfbank’ın ihale usulü ile satışa çıkardığı ilk aracın, Ankara ilinde olduğu öğrenildi. Intengo üzerinden satılığa çıkarılan aracın 2012 model Tata Xenon olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 70 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 3 bin 500 TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2015 MODEL ARAÇ!

Vakıfbank’ın ihale usulü ile satışa çıkarmış olduğu ikinci aracın da Ankara ilinde olduğu öğrenildi. Yine yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden fiyat teklifine açılan ikinci aracın 2015 model Renault Otokar/ Magirus minibüs olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 415 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 20 bin 750 TL olarak bildirildi.

Exit mobile version