Ekonomi

Vakıfbank satılık araç listesini güncelledi: 2012 model araç için 70 bin TL’nizin olması yeterli!

Artan araç fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alan kamu bankası Vakıfbank, elinde bulunan icralık araçlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK ARAÇ DUYURUSU!

Kamu bankası Vakıfbank yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka Intengo ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında 4 yeni ihale düzenlediğini bildirdi.

VAKIFBANK SATILIK İCRALIK ARAÇ LİSTESİ!

Vakıfbank Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını açıkladıktan sonra söz konusu yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini açıkladı. Şu an da fiyat teklifine açık olan 4 icralık aracı bulunduğunu belirten banka, ihalelere ve araçlara ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

  • Mercedes Benz S 350 2011 model dizel: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 950 bin TL, teminat bedeli 97 bin 500 TL
  • Tata Xenon tek kabin kamyonet 2012 model dizel: İhale başlangıç bedeli 70 bin TL, teminat bedeli 3 bin 500 TL
  • Mercedes Benz Sprinter 2012 model dizel: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 200 bin TL, teminat bedeli 60 bin TL
  • Otokar/ Magirus M 2000 2015 model dizel: İhale başlangıç bedeli 415 bin TL, teminat bedeli 20 bin 750 TL

VAKIFBANK ARAÇ İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kamu bankamız Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan icralık araç ihalelerine katılarak uygun fiyatlar karşılığında kendi aracına sahip olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için ihale katılım sürecine ilişkin ayrıntılar yayınlandı.

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu araç ihalelerine katılım sağlamak isteyen vatandaşların, öncelikle ilgilendikleri icralık araç için belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti. Vakıfbank şubesine yatırılan ihale teminat bedelinin ardından Intengo giriş bilgilerinin tüketici ile paylaşılacağını belirten kamu bankası, sonrasında ilgili bilgiler ile platforma giriş yaparak teminat bedeli yatırılmış olan araç için online olarak fiyat teklifinin verilebileceğini bildirdi.