Vakıfbank Son Hamlesini Yaptı; Ortada Rakip Makip Kalmadı! Ev Fiyatları 178 Bin TL’ye Düştü; Üstelik Büyükşehirde…

İcralık satışlarında oldukça uygun fiyat tutmasıyla vatandaşların yakından takip ettiği bankalardan biri olan Vakıfbank, temmuz ayında icralık satışa çıkacak olan konutlarının listesini yayınladı. Özellikle Diyarbakır ilinde çok uygun konutlar satışa çıkaran Vakıfbank, 178 bin TL’den başlayan ihale başlangıç bedelleri ile satış gerçekleştirmeye başladı.

Vakıfbank İcralık Satış İhaleleri Güncellendi

İcralık konut satışlarını bu ay da e-İhale yöntemi ile gerçekleştiren Vakıfbank, ihale öncesi özellikle Diyarbakır’da sunduğu konutlar için detaylı bir bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. İhalelerde teminat bedeli olarak yüzde 10 ödeme isteyen Vakıfbank, duyurduğu ihale başlangıç bedellerinin yüzde 10’unu Vakıfbank’a yatıran kişilerin ihale boyunca teklif verebileceğini açıkladı. Diyarbakır’da beş ayrı ev satışa çıkaran Vakıfbank’ın evlerinin üçü Silvan ilçesinde yer alırken; biri Bismil’de, birinin ise Kayapınar ilçesinde olduğu Vakıfbank tarafından yapılan bilgilendirme ile ortaya çıktı.

Diyarbakır’dan 5 Konut Satışa Çıkarıldı

Özellikle Diyarbakır ilinde uygun fiyatlı konutlar satışa sunan Vakıfbank, listeye 5 yeni konutu bu ay ekledi. İhaleyi başlatan Vakıfbank, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yer alan 140 metrekarelik 3+0 ev için 178 bin TL ihale başlangıç bedeli belirledi. Aynı ilçede 170 metrekarelik bir konut daha satışa çıkarmış olan Vakıfbank, bu ev için ise 194 bin TL ihale başlangıç bedeli istediğini açıkladı. Yine aynı ilçede ve bölgede bir konut daha satışa çıkaran Vakıfbank, 175 metrekare büyüklüğe sahip olan bu konut için ise, 213 bin TL’lik ihale başlangıç bedeli belirledi. Temmuz ayında Diyarbakır’ın Bismil ve Kayapınar ilçesinde de evler satışa çıkaran Vakıfbank, Bismil’de yer alan 165 metrekarelik ev için 530 bin ihale başlangıç bedeli belirlemişken; Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yer alan 195 metrekarelik ev için ise, ilk teklifin 1 milyon 300 bin TL olabileceğini açıkladı.

Exit mobile version