Ekonomi

Vakıfbank tam kapanma sonrası araba almak isteyenlere güzel haberi verdi: Uygun fiyattan satılacak!

Corona virüsü salgını nedeniyle bayram sonuna kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kısıtlama döneminde ve sonrasında araba almak isteyen vatandaşlar ise ucuz araba ilanlarını araştırıyorlar. Vakıfbank araç satış ekranı üzerinden ikinci el araba ilanları yayınladı. Farklı markaların araçlarının uygun fiyattan satılacağı öğrenildi.

Vakıfbank araba satın almak isteyenler için güzel haberi verdi. Kapanma döneminde ve sonrasında ikinci el araba almak isteyenler için yeni ilanlar yayınladı. Uygun fiyattan satışa çıkan arabalara sahip olmak isteyenlerin ihale yoluyla yapılacak olan satışlara katılması gerekiyor.

VAKIFBANK İKİNCİ EL TAŞIT İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Vakıfbank araç satışına ilişkin yapılan açıklamalar

Nasıl Başvurulur? Araçlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir:

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi.

Tüzel kişiler için; Araç Satış Şartnamesi’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve vergi levhası. Nasıl Teklif Verilir? Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.