Vakıfbank ve Burgan Bank’tan İzmir’de Satılık İş Yeri İlanı! İzmir Torbalı’nın Göbeğinde, 320 Bin TL’ye Satılık Dükkan!

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinden bu yana, çok çeşitli faktörler çerçevesinde yükselen grafikler çizmeye devam eden ekonomi piyasaları, yeni dönemde ek faktörlerin de eklenmesi ile birlikte gündelik hayatın daha da pahalılaşmasına sebep oldu. Gıdadan otomotive, teknolojiden tekstile hemen hemen her alanda fahiş fiyatların kaydedilmesine sebep olan bu durumlar, emlak sektörünü de direkt olarak etkiledi.

2021 yılının son çeyreğinde hareketlenen piyasalar ile birlikte yükselen hammadde fiyatları, sıfır gayrimenkullerin satış fiyatlarını direkt olarak etkiledi. Yükselen sıfır gayrimenkullere, ikinci el gayrimenkullerin fiyatları da eşlik etti. Yeni dönemde piyasaların bir nebze de olsa gerileyeceğini ve sonucunda da gayrimenkullerin fiyatlarında düşüşlerin kaydedileceğini umut eden tüketiciler ve yatırımcılar, ocak ayında ortaya çıkan ek faktörler ile hayal kırıklığına uğradı.

2022 yılının başından bu yana emlak sektöründe kaydedilen olumsuz gelişmelere “dur” demek isteyen Vakıfbank ve Burgan Bank, büyük şehirlerden birisi olan İzmir ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için müjdelerini verdi. İki banka, kendi ellerinde bulunan iki icralık dükkanı ihale yolu ile fiyat teklifine açtıklarını belirtti.

BANKALARDAN İCRALIK DÜKKAN SATIŞI!

Ülkemizin en önemli bankalarından olan Burgan Bank ve Vakıfbank, ellerinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. İki banka da Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni ihalelerinin detaylarını paylaştı.

BURGAN BANK INTENGO SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan 52 metrekarelik dükkanın ihale başlangıç bedelini 320 bin TL olarak açıklayan banka, yatırılması gereke ihale katılım bedelini 15 bin 104 TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK INTENGO SATILIK DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın, İzmir ilinin Çeşme ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Sakarya Mahallesi’nde bulunan 340 metrekarelik dükkanın ihale başlangıç bedelini 13 milyon 500 bin TL olarak açıklayan banka, Çeşme şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 675 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version