Ekonomi

Vakıfbank ve Halk Bankası 65 yaş üstü vatandaşlara seslendi: 750 TL karşılıksız nakit ödeme ve 125 bin TL düşük faizli kredi hizmeti alacaksınız!

Vakıfbank ve Halk Bankası, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları emekli promosyonu ve emekli ihtiyaç kredisi kampanyalarının ayrıntılarını duyurdu.

Halk Bankası ve Vakıfbank’tan 750 TL’ye Varan Ek Ödeme Hizmeti!

Ülkemizin iki önemli kamu bankası olarak hizmetlerini sürdüren Halk Bankası ve Vakıfbank, yeni dönemde güncellenen SGK maaş ödemeleri protokolü ile birlikte yeni bir promosyon kampanyası geliştirdiler. İki bankanın da kendi şubeleri ve internet platformları aracılığı ile başvurulara açmış oldukları promosyon kampanyasından yararlanabilmek için maaş hesabının 3 yıllığına ilgili bankaya taşınması şartı getirildi. Bu şartları sağlayan vatandaşlara ödenecek olan karşılıksız nakit tutarları, şu şekilde belirlendi:

  • Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 500 TL
  • Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 625 TL
  • Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 750 TL

Halk Bankası’ndan Emeklilere 100 Bin TL’lik Kredi Hizmeti!

Halk Bankası emekliler için geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasının yanı sıra bir de kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının üst limitini 100 bin TL olarak belirleyen banka, azami vade sayısının 36 ay olduğunu, faiz oranının ise yüzde 1,55’ten başladığını bildirdi. Banka, bu veriler ışığında çekilecek olan 25 bin TL tutarlı kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 958,90 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank’tan Emeklilere 125 Bin TL’lik Kredi Hizmeti!

Vakıfbank da tıpkı Halk Bankası gibi emekli promosyonu kampanyasının yanı sıra emekli kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan emekli kredisi kampanyasının 3 ay ödeme erteleme imkânı sunduğu ve üst limitinin 125 bin TL olduğu bildirildi. Kampanyadan 36 ay vade ve yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 40 bin TL’lik nakit desteği almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı ise 1.534,25 TL olarak hesaplandı.