Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ayda 380 TL taksitle ihtiyaç kredisi veriyor!

Kamu Bankaları bu sene kredi kampanyalarına devam ediyorlar. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası başvuru yapanlara 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Peki, bankalar tarafından verilen bu kredilerin özellikleri nelerdir?

Bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar, kamu bankalarının ihtiyaç kredisi kampanyalarını merak ediyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası en az 382 TL taksitle 10 bin TL kredi veriyor. İşte kamu bankaları tarafından yapılan kredi açıklamaları…

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

Vakıfbank kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için ihtiyaç kredisini duyurdu. Banka 36 aya varan vade ve aylık %1,42 faiz ile ihtiyaç kredisi verdiğini açıkladı.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi

Ziraat Bankası aylık % 1,54 TL faiz ile ihtiyaç kredisi ödemesi yapıyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisinden 36 ay vade ile faydalanabilirsiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi

Halkbank tüm nakit ihtiyaçlar aylık %1,60 faiz oranı ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredi veriyor. Halkbank 10 bin TL kredi çeken bir vatandaşın aylık taksit ödemesi 387,31 TL olarak hesaplanıyor.

Exit mobile version