VakıfBank’a borcu olanlar için açıklama yapıldı: Hemen mesaj gönderebilirsiniz!

Vakıfbank’a borcu olan müşteriler için açıklama yapıldı. Kamu bankası üzerinden yapılan yazılı açıklamada, aylık %1,64 faiz oranı üzerinden 3 aya kadar erteleme yapılabileceği bildirildi. Erteleme işlemlerinin cep telefonundan gönderilecek mesaj ile yapılabileceği ifade edildi.

Kamu bankaları corona virüsü pandemisi sürecinde çeşitli destek kampanyaları düzenlemişlerdi. Vakıfbank pandemi nedeniyle kredi kartı son dönem ekstre toplam borcunun veya toplam borç tutarından kalan borcun 3 aya kadar ertenebileceğini duyurdu. Erteleme yapmak isteyenlerin Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı, 08502220724 Çağrı Merkezi, Şubeler veya SMS kanalıyla talepte bulunabileceği bildirildi. SMS kanalıyla ertelemek için ERTELE yazıp, kartın son 6 hanesini ve istediğiniz taksit sayısını ekleyerek 5724’e göndermek gerekiyor.

Vakıfbank erteleme kampanyası detayları

kstre ertele ile ödeme şartı olmadan kredi kartı son dönem ekstre toplam borcunuzu veya ekstre toplam borç tutarından kalan borcunuzu işlem tarihinden itibaren aylık %1,64 faiz oranı üzerinden 3 aya kadar erteleyebilirsiniz.

Ekstre erteleme hizmetinden müşterilerimiz, talep etmeleri durumunda Bireysel ve Ticari kredi kartları için faydalanabilecektir.(Müşteri talebine istinaden yapılacak ekstre erteleme için asgari tutarının ödenmesi gerekmemektedir ve erteleme talebinin, son ödeme tarihinden önce yapılması şartı aranmayacaktır.)

Ekstre ertele hizmetine başvurunuz sırasında, işlem gerçekleştireceğiniz kredi kartınızın normal, iptal veya kayıp statüde olması gerekmektedir.

Ekstre ertele hizmetinden yapılandırmalı kartlar yararlanabilecektir.

Ekstre ertele işlemleri sadece TL ekstreleri için yapılabilir.

Ekstre ertele işleminden kart bazında yıl içinde en fazla 9 kez, ardışık en fazla 9 kez faydalanabilirsiniz.
Ekstre ertele işlemlerinizin aynı gün iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

1 ay yapılan Ekstre Erteleme işlemine erken kapama yapılamamaktadır.

Ekstre ertele hizmetinden bir dönem ve üzeri gecikmesi olan müşterilerimiz yararlanabilecektir.
Ekstre ertele yapılmış ekstre için tekrar talep alınamamaktadır.

Exit mobile version