Ekonomi

Vakıfbank’tan 200 TL’lik para hediyesi! Tüm kart sahiplerine verilecek

Kamu bankası Vakıfbank’tan kart sahiplerine 200 TL’lik hediye. Kampanya Vakıfbank web adresi üzerinden duyuruldu.

Vakıfbank’tan 200 TL’lik para hediyesi! Tüm kart sahiplerine verilecek- Son yıllarda ülkemizde ve dünyada giderek yaygınlaşan kartla yapılan alışveriş sayısı artmaya devam ediyor. Nakit değil de kartla yapılan tüm alışverişler için Vakıfbank tarafından 31 Ekim’e kadar 200 TL Bankomat Para hediye  edileceği açıklandı.

KAMPANYA İÇİN SON 5 GÜN

Ekim ayının son gününe kadar devam eden kampanyanın içeriğinde şu ifadeler yer aldı:

  • VakıfBank Bankomat Kart ile 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında giyim ve kozmetik sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişe 40 TL, toplam 200 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en fazla 200 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
  • Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayabilir veya Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan HEDEF yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. HEDEF kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilmektedir.
  • VakıfBank Worldcard’lar, Sanal Bankomat Kart, nakit çekim, mail order ve e-ticaret işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar 10 Kasım 2023 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kartlarına yüklenecektir. Yüklenen Bankomat Para, Bankomat Para alt limitine ulaştıktan bir gün sonra ilgili vadesiz hesaba aktarılacaktır.
  • Kampanyadan sadece bireysel Bankomat Kart sahipleri faydalanabilir.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Vakıfbank kart sahiplerinin işlemleri gerçekleştirmeleri halinde 200 TL’lik para hediyesi hemen hesaplarına yüklenecek.