Vakıfbank’tan 3+1, 2+1, 5+1 satılık daire ve villa ilanları: 600 bin TL’yi ödeyen, kendi dairesinin sahibi olacak!

Kamu bankası Vakıfbank İzmir’in farklı bölgelerinde icralık gayrimenkul satışı yapacağını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK VİLLA İLANI!

Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile yapmış olduğu iş birliği sonucunda yeni bir ihale düzenleyen kamu bankası Vakıfbank, söz konusu yeni ihalesi kapsamında 5+1 büyüklüğünde olan bir villayı satışa çıkardığını bildirdi. Banka ilgili satış sürecine ve 5+1 villaya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank- Intengo iş birliğinde düzenlenmiş olan ihaleye konu olan 5+1 villanın toplam kullanım alanı 241 metrekare olarak açıklandı. Villanın İzmir ilinin Urla ilçesinin Kalabak Mahallesi’nde bulunduğunu belirten kamu bankası, tam hisse ile satışta olan mesken için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 4 milyon 250 bin olduğunu bildirdi. İhale katılım kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 212 bin 500 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında ikinci bir ihale daha düzenlediğini bildiren kamu bankası Vakıfbank, bu kez de ihale kapsamında satışa sunulan gayrimenkulün 3+1 büyüklüğünde bir apartman dairesi olduğunu açıkladı. Banka apartman dairesine ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank- Intengo iş birliğinde düzenlenmiş olan ikinci ihaleye konu olan 3+1 apartman dairesinin toplam kullanım alanı 131 metrekare olarak açıklandı. İcralık dairenin İzmir- Çiğli Küçük Çiğli Mahallesi Bakırcı Sitesi’nde bulunduğunu belirten banka, tam hisse ile satışta olan mesken için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 500 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 75 bin TL olduğunu bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank- Intengo iş birliğinde düzenlenmiş olan son ihale kapsamında satışa sunulan icralık gayrimenkulün, 2+1 büyüklüğünde bir apartman dairesi olduğu bildirildi. İzmir Tire Toplu Konutlar Sitesi’nde bulunan 84 metrekarelik daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 600 bin TL, ihale katılım kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak açıklandı.

Exit mobile version