Vakıfbank’tan 321 Bin TL’ye Satılık 5+1 Dubleks Daire!

Vakıfbank’tan Ankara Sincan’da 321 Bin TL’ye Satılık 5+1 Dubleks Daire! Satışa sunulan bu daire açık teklif usulü ile satışta olup, bu dairenin fiyatını 4 bin TL artırarak 325 Bin TL’ye sahip olabilirsiniz. Bankadan satılık dairelere fiyat teklif verebilmeniz için öncelikli olarak bankada teminat yatırmanız gerekmektedir. Bu dairenin teminat tutarı 15 bin 250 TL’dir. Teklifler yine Vakıfbank’ın kendi sayfası üzerinden yapılmakta olup bu satılık ikinci el dairenin teklif süresi an itibari ile 3 gün 22 saat sonra sona ermektedir.

Peki, Vakıfbank’tan satılık bu 5+1 dubleks dairenin özellikleri nelerdir? Bulunduğu daire kaçıncı katta? Lokasyonu ve apartmanın olduğu bölge yapısı nasıl? İşte tüm detaylar…

SATILIK DAİRENİN GENEL ÖZELLİKLERİ

Taşınmaz 12 no.lu bağımsız bölüme Gür Sokaktaki ana giriş kapısı yönünden bakıldığında binanın 3. normal katının sağ ön köşesinde yer almakta olup kullanım alanı onaylı mimari projesine göre 3. katı 125 m2, çatı katı 42 m2 ve terası 72 m2 dir.

Ayrıca taşınmaza ait bodrum katında 4 m2 lik kömürlük eklentisi mevcuttur. Onaylı mimari projeye göre bağımsız bölümün 3. katı antre, 3 oda, salon, 2 balkon, mutfak ve 2 banyo bölümlü, çatı katı ise antre, 2 oda, banyo, balkon ve teras bölümlüdür. Taşınmaz mimari projeden farklı olarak çatı katında duvarlar iptal edilerek çatı boşluğu, balkon ve oda önündeki boşluk terasa dahil edilmiştir. Taşınmazın yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.

Binada asansör mevcut değildir. Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, genellikle konut amaçlı ve bodrum + zemin + 3 normal + çatı kat olacak şekilde yapılaşma söz konusudur.

Dairenin bulunduğu bölge yapısı – lokasyonu

Yapılaşmanın orta yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde karşılanabilmektedir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Ayaş Ankara Yolu Bulvarına olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Konu taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler; Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Yenikent Ahmet Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yenikent İlksan Ortaokulu olarak ifade edilebilir.

Tanım : Vakıfbank’tan Satılık 5+1 Dubleks Daire
No. : 166065
Kategori Seçimi : Konut
Konut Tipi : Apartman Dairesi
Konut Şekil : Dubleks

İl : Ankara
İlçe : Sincan
Semt : Menderes
Adres : ANKARA, SİNCAN, MENDERES MAH. GÜR SOK. NO:14 ILGAZ APT. KAT:3 D:12

Pafta :
Ada : 203
Parsel : 5

Oda Sayısı : 5
Salon Sayısı : 1
Banyo Sayısı : 2
m2 : 167

Krediye Uygunluk : Uygun
Isınma Tipi : Kat Kaloriferi
Kullanım Durumu : Belirtilmemiş
Tapu Durumu : Kat İrtifakı
Bina İnşa Yılı : 2007

Bulunduğu Kat : 3
Yakıt Tipi : Doğalgaz
Yapı Tipi : Betonarme

Yapının Durumu : İkinci El
Min. Artış : 4.000 TL
Başlangıç Bedeli : 321.000 TL
Teminat Bedeli : 15.250 TL
İlgili Şube Adı : SİNCAN ORGANİZE SANAYİ ANKARA

Bu ilana teklif vermek için BURAYA TIKLAYINIZ

 

 

Exit mobile version