Vakıfbank’tan 6 ay GERİ ÖDEMESİZ KONUT KREDİSİ! 120 ay vade ile 3 Milyon TL’lik ev sahibi olun

Türkiye’nin dev ekonomi hacimli kamu bankası Vakıfbank’tan müjdeli konut kredisi. 6 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile 120 ay vadeli.

Vakıfbank’tan 6 ay GERİ ÖDEMESİZ KONUT KREDİSİ! 120 ay vade ile 3 Milyon TL’lik ev sahibi olun- Günümüzde İzmir, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehirde giderek zorlaşan ve krize sebep olan konut kredileri için Vakıfbank’tan imtiyazlı kredi ayrıcalıkları başladı. 120 aya varan vade seçenekleri ile sunulan kredi avantajları için detaylar belli oldu.

Son yıllarda 1,2 ve 3 milyon TL’nin üzerine çıkan ev fiyatlarının ardından Vakıfbank yalnızca Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personellerine özel konut kredisi avantajlarını paylaştı. Sarı Panjur Kredileri kapsamında  açıklanan TSK personeline özel kredi kampanyalarının detaylarında şu ifadeler yer aldı:

120 aya varan vade seçenekleri ve uygun kredi faiz oranları ile VakıfBank sizi sıkıntıya sokmadan ev sahibi yapıyor. Sadece TSK personeline özel kampanya oranları, 6 aya kadar taksit erteleme fırsatı, 120 aya kadar vade seçeneği ile kredi kullandırımı, Detaylı bilgi almak veya kredi başvurunuzu yapmak için en yakın şubemize uğrayabilirsiniz. Kampanya, yeni konut alımları için geçerlidir.

BUGÜN HEMEN 400 BİN TL ÇEKMEK İSTEYENLER

Krediye ilişkin olarak yapılan web sitesinde yer alan kredi vade, taksit seçenekleri ayrıntılarında 400 Bin TL için aylık ödeme maliyet tablosu belli oldu.

Buna göre 400 Bin TL kredi çekmek isteyenlere yüzde 3,59 faiz oranı ile 120 ay vadeli kredi tahsil ediliyor. Aylık ödeme tutarı ise toplamda 14.571,53 TL olarak belirlendi.

Kredilerden faydalanmak isteyen TSK personellerinin en yakın vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunmaları ve işlem yapmaları gerekiyor.

Exit mobile version