Vakıfbank’tan Aydın’da şoke eden gayrimenkul fiyatları: Dükkan 30 bin TL, dubleks daire 600 bin TL!

Kamu bankası Vakıfbank Aydın ilinin 2 farklı bölgesinde toplamda 3 icralık gayrimenkulün uygun fiyatlardan satışa çıkarıldığını bildirerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu iş birliğinde düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Aydın ilinin Nazilli ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka ilgili icralık gayrimenkule ve düzenlenen ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo aracılığı ile Aydın- Nazilli’de satışa sunulan ilk icralık gayrimenkulün dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 42 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 30 bin TL, Nazilli şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 3 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu iş birliğinde düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün de Aydın ilinin Nazilli ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka ilgili icralık gayrimenkule ve düzenlenen ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo aracılığı ile Aydın- Nazilli’de satışa sunulan ikinci icralık gayrimenkulün daire niteliğinde olduğu öğrenildi. Dubleks dairenin toplam kullanım alanını 71 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL, Nazilli şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 30 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DEPOLU DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu iş birliğinde düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Aydın ilinin İncirliova ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka ilgili icralık gayrimenkule ve düzenlenen ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo aracılığı ile Aydın- Nazilli’de satışa sunulan üçüncü icralık gayrimenkulün dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Depolu dükkanın toplam kullanım alanını 212 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 825 bin TL, Nazilli şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 41 bin 250 TL olarak bildirdi.

Exit mobile version