Vakıfbank’tan görülmemiş kampanya! Arabası veya evi olan tüm vatandaşlara, düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacak!

Son açıklanan FED faiz artırımı kararı sonrasında yukarı yönlü hareketleri hız kazanan döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlere ve hizmet ürünlerine tekrar zam yapılmasına sebep oldu. Hayat pahalılığı karşısında sabit gelir ile mücadele vermek zorunda kalan vatandaşlar, artan nakit ihtiyaçlarını bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri ile azaltmaya çalışırlarken, kredi notu düşük olduğu için ilgili nakit hizmetlerden yararlanamayan vatandaşların uykuları kaçmaya başladı.

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri için koşmuş oldukları kredi notu şartını sağlayamayan vatandaşlar, günden güne bir ekonomik yoksulluk girdabının içine doğru sürüklenmeye başladı. Vatandaşların bu hallerini görmezden gelemeyen kamu bankası Vakıfbank ise devreye girerek, kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetine ilişkin bilinmesi gerekenleri kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’tan Herkese Kredi Hizmeti!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, sabit olan gelirlere karşı durmadan artan masraflara yardımcı olacağını duyurdu. Kredi notu yüksek olan müşterilerine sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetlerine ek olarak, bir de kredi notu düşük olan müşterileri için kredi hizmeti geliştirdiğini açıklayan banka, ilgili detayları paylaştı.

Vakıfbank’ın kredi notu düşük olan müşterileri için geliştirmiş olduğu kredi hizmeti, “ipotek karşılığı kredi” ismi ile hizmete açıldı. Kendi üzerine kayıtlı olan evi veya arabası bulunan vatandaşların yararlanabilecekleri bu hizmette, vade boyunca ilgili gayrimenkule el konulacak vade bitiminde borçların kapanmış olması ile birlikte ipotek kararı kaldırılacak.

Vakıfbank’ın İpotek Karşılığı Kredi Hizmetinin Ayrıntıları

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ipotek karşılığı kredi hizmetinin üst limiti, teminat olarak gösterilecek olan gayrimenkulün değerine göre belirlenecek. Vatandaşlar ilgili hizmetten yüzde 1,79’luk başlangıç faizi ve 36 ay azami vade karşılığında faydalanabilecek.

Vakıfbank’ın İpotek Karşılığı Kredi Hizmetine Nereden Başvuru Yapılır?

Vakıfbank’ın duyurmuş olduğu ipotek karşılığı kredi hizmetine, bankanın şubeleri aracılığı ile erişilmesi mümkündür.

Exit mobile version