Vakıfbank’tan İzmir’de 2 dükkan 1 daire ilanı! 600 bin TL’ye kendi evinizin sahibi olabilirsiniz!

İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan 2 dükkanı ve 1 daireyi satışa çıkaran Vakıfbank, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Bünyesinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için yasal ihale platformlarından Intengo ile iş birliği yaptığını duyuran Vakıfbank, söz konusu platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan iki icralık dükkanı, tek ihalede fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Vakıfbank’ın yeni ihalesi aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanların toplam kullanım alanı 843 metrekare olarak açıklandı. Banka tam hisse ile satışta olan dükkanlar için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 13 milyon TL, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat tutarını ise 650 bin TL olarak bildirdi.

VAKFIBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında da İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün 1+1 büyüklüğünde geniş bir daire olduğunu belirten kamu bankası, dairenin toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıkladı. Banka daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 600 bin TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 60 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK İZMİR İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Vakıfbank’ın İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık dükkanları için fiyat teklifi sunmak isteyen vatandaşların, bankanın Karabağlar şubesine ilgili teminat bedelini yatırmaları gerekmektedir. Kamu bankasının İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık dairesi için fiyat teklifi sunmak isteyen vatandaşların ise ilgili teminat bedelini, Sarnıç şubesine yatırmaları gerekmektedir.

Exit mobile version