Genel

Vakıfbank’tan İzmir’de 2+1 ve 3+1 satılık daireler! 30 bin TL’yi yatıran 2+1 ev için…

Vakıfbank, İzmir ilinde uygun fiyatlı sağlam bir ev arayışı içerisinde olanlar için iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, “daire” vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Tire ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunan satılık dairenin kullanım alanını 84 metrekare olarak ölçen Vakıfbank, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 600 bin TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılım sağlayıp fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 30 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün de “daire” vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Çiğli ilçesinin Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunan satılık dairenin kullanım alanını 131 metrekare olarak ölçen Vakıfbank, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 1 milyon 500 bin TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılım sağlayıp fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 75 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK SATILIK DAİRE İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden duyurmuş olduğu ihalelere katılım sağlayarak söz konusu gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Vakıfbank şubesine giderek gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasından sonra ise bankanın ilgili departmanında gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalıdır.

Vakıfbank şubesinde imzalanan satış sözleşmesinden sonra banka Intengo sistem bilgilerini kayıtlı telefon numarasına veya e- mail adresine gönderecektir. İlgili bilgiler ile sisteme giriş yapıldıktan sonra teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilecektir. İhale sonunda en yüksek teklifi vermiş olan katılımcı gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.