Vakıfbank’tan İzmir’de uygun fiyatlı 1+1, 2+1 ve 3+1 satılık daire ilanları! Konak’ta apartman dairesi 600 bin TL! Bu fiyat kaçmaz!

Vakıfbank, İzmir ilinin 3 farklı ilçesinde bulunan gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA SATILIK 1+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank iş birliği içerisinde olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan gayrimenkulün bir apartman dairesi olduğuna işaret eden kamu bankası, 1+1 daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan 1+1 dairenin kullanım alanını 110 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. İhaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedelini 60 bin TL olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KARŞIYAKA’DA SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, 2+1 büyüklüğünde bir dubleks daire olduğunu belirtti. Banka, ilgili daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunan 2+1 dairenin kullanım alanını 120 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. İhaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedelini 75 bin TL olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇİĞLİ’DE SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan gayrimenkulün de bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Banka, 3+1 daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan 3+1 dairenin kullanım alanını 131 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. İhaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedelini 75 bin TL olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini ikinci ihalesinde olduğu gibi 1 milyon 500 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version