Vakıfbank’tan İzmirlilere çağrı! Konak’ta biri dubleks iki daire satışa çıktı! Taban fiyat 600 bin TL!

Vakıfbank, İzmir ilinde bulunan 4+1 ve 1+1 iki daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA SATILIK DAİRE İLANLARI!

Son dönemlerde arka arkaya duyurduğu kampanya haberleri ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran kamu bankası Vakıfbank, bu kez de emlak sektörünü yakından ilgilendiren iki yeni duyuru yayınlandı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinden yayınlanan duyurulara göre kamu bankasının yasal bir ihale platformu ile anlaşmaya vardığı ve anlaşma neticesinde de İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan iki dairenin ihale yolu ile satışa çıkarıldığı bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili ihalelere ve satılık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA DUBLEKS DAİRE SATIŞI!

Vakıfbank Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile yapmış olduğu ihale kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan bir dubleks daireyi fiyat teklifine açtığını bildirdi. Banka, Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan 4+1 büyüklüğündeki daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Krediye uygun bir şekilde ihaleye açılmış olan dubleks dairenin kullanım alanı 126 metrekare olarak ölçüldü. 2’inci katta bulunan daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılım sağlayabilmek için Heykel Bornova şubesine 75 bin TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini ifade etti.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA 1+1 DAİRE SATIŞI!

Vakıfbank, anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. İkinci ihalesi kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinin Ulubatlı Mahallesi’nde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın krediye uygun bir şekilde ihaleye açtığı dairenin kullanım alanı 110 metrekare olarak ölçüldü. Banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak belirlerken, ihaleye katılım sağlayabilmek için Sarnıç şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 60 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version