Vakıfbank’tan Kocaeli, Afyon ve İstanbul’da satılık gayrimenkul ilanları: Bina ve arsası 1 milyon 180 bin TL’den satışa çıktı!

Vakıfbank Afyon, Kocaeli ve İstanbul illerinde bulunan farklı nitelikli gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurarak ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN AFYON’DA SATILIK BİNA VE ARSA İLANI!

Kamu bankası Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Afyon ilinde bulunan icralık bir binayı arsası ile birlikte satışa çıkardığını duyurdu.

Intengo üzerinden satışa sunulan gayrimenkulün Afyon ilinin Bolvadin ilçesinde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 360 metrekare olarak açıklanan gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 1 milyon 180 bin TL, teminat bedeli ise 59 bin 900 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN KOCAELİ’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

skyscraper in istanbul

Kamu bankası Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Kocaeli ilinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını duyurdu.

Intengo üzerinden satışa sunulan gayrimenkulün Kocaeli ilinin Çayırova ilçesinde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 33 metrekare olarak açıklanan gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 182 bin TL, teminat bedeli ise 9 bin 100 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBULDA SATILIK DAİRE İLANI!

Kamu bankası Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, İstanbul ilinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu.

Intengo üzerinden satışa sunulan gayrimenkulün İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 275 metrekare olarak açıklanan gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 2 milyon 420 bin TL, teminat bedeli ise 121 bin TL olarak açıklandı.

Exit mobile version