Ekonomi

Vakıfbank’tan ramazan ayına özel alışveriş kampanyası: Tüm gıda alışverişlerinize 150 TL indirim! Vakıfbank kampanyaları

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hemen hemen tüm bankalara nakde sıkışan ya da temel ihtiyaçlarını karşılamak için desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladılar. Bu noktada bankacılık sektörüne ağırlığını koyan Vakıfbank, artan gıda fiyatlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu göstermek için tüm gıda alışverişlerinde kullanılmak üzere yepyeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olarak bilinen Vakıfbank, bir süredir ekonomik ve siyasi faktörler sebebi ile artış gösteren gıda fiyatlarına karşın yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan alışveriş kampanyası haberine göre World POS cihazlarından yapılan 200 TL ve üzeri tutarlardaki gıda alışverişlerine 15 TL, toplamda 150 TL World Puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları

Vakıfbank’ın ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel Vakıfbank müşterileri yararlanabilmektedir. Kampanya için belirlenmiş olan 150 TL üst limitli puan hediyesini kazanmak için internet üzerinden alışveriş yapılması gerekmektedir. Migros Sanal Market aracılığı ile yapılan alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilememektedir.

Kampanya katılım tarihi 1 Nisan- 8 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında kampanyaya katılan ve ilgili harcamaları yaparak World Puan kazanan vatandaşlar, 12 Mayıs tarihinden sonra hediye puanlarını kullanabileceklerdir. Puanların kullanılabileceği son tarih ise 13 Haziran olarak aktarıldı. 13 Haziran tarihine kadar kullanılmayan hediyeler, karttan geri alınacaktır.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu

Vakıfbank ramazan ayı özel alışveriş kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, GIDA yazıp bir boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini yazmaları ve 6635’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.