Ekonomi

Vakıfbank’tan satılık konut ilanları: 128 metrekare daire 200 bin TL’den satışa çıktı!

Sakarya ve Kırıkkale illerinde bulunan icralık konutlar için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini belirten Vakıfbank, ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBAN’TAN SAKARYA SERDİVAN’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşan kamu bankası Vakıfbank, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Sakarya ilinin Serdivan ilçesinde bulunan 3+1 konutu fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Satışa sunduğu dairenin toplam kullanım alanını 127 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. Krediye uygun olarak satışa sunulan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 850 bin TL olduğunu belirten Vakıfbank, teminat bedelini 92 bin 500 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN KIRIKKALE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşan kamu bankası Vakıfbank, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Kırıkkale ilinde bulunan 3+1 konutu fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Satışa sunduğu dairenin toplam kullanım alanını 102 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. Krediye uygun olarak satışa sunulan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 350 bin TL olduğunu belirten Vakıfbank, teminat bedelini 17 bin 500 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN KIRIKKALE MERKEZ’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşan kamu bankası Vakıfbank, platform üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Kırıkkale ilinin Merkez ilçesinde bulunan 3+1 konutu fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Satışa sunduğu dairenin toplam kullanım alanını 128 metrekare olarak açıklayan Vakıfbank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. Krediye uygun olarak satışa sunulan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 200 bin TL olduğunu belirten Vakıfbank, teminat bedelini 10 bin TL olarak açıkladı.