Vakıfbank’tan şok ihtiyaç kredisi kararı: 3 ay boyunca 1 TL bile ödemeyeceksiniz!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü zamlanan gündelik hayat şartları, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını arttırdı. Bu noktada devreye giren Vakıfbank ihtiyaçları karşılarken ödeme kolaylığı sağladığı ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’tan Ödeme Erteleyen İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank, yeni dönemde nakit sıkışıklığı içerisinde olan ve bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştıran vatandaşlar için 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka, ilgili kampanyasının azami vade sayısının 36 ay ve aylık faiz oranının yüzde 1,55 olduğunu bildirdi. Söz konusu kredi kampanyasının üst limiti 125 bin TL olarak belirlendi.

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hizmetinin Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank hem emekli vatandaşların hem de diğer sektör çalışanlarının başvurularına açmış olduğu 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre bankadan nakit hizmeti almak ve söz konusu ödemeleri 3 ay sonra yapmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

Vakıfbank’ın Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank’ın geliştirmiş olduğu ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisine iki farklı yol aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Banka, ilk başvuru yöntemini şahsi başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için banka şubeleri olarak belirlemiştir. İkinci başvuru yöntemi ise banka şubelerine gitmek istemeyen veya çeşitli sebeplerden ötürü gidemeyen vatandaşlar için SMS başvurusudur.

Bankanın ilgili kredi hizmetine SMS aracılığı ile başvuru yapmak isteyen vatandaşların, aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini yazmaları ve 5724’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version