Vakıflar ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlerinin maaşları dudak uçuklattı!

Vakıflar Genel Müdürünün, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürünün ve daire başkanlarının maaşları dudak uçuklattı. Türkiye’de bu kadar yoksul insan varken bunların dudak uçuklatacak kadar yüksek maaşlar alması karşısında ‘’yazıklar olsun’’ diyen Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 1.750 üst düzey bürokratın çift maaş aldığını açıkladı. Yokuş, ‘’ Allah’tan korkun, hiç mi vicdanınız yok, hiç mi imanınız yok, hiç mi ahlakınız yok’’ diyerek şu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu;

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ BURHAN ERSOY’UN MAAŞI

Şimdi, bütün bunları niye söylüyorum? Hepimiz biliyoruz ki şu tablo Türkiye’nin utanç tablosu. İşte Türkiye’yi getirdiğimiz nokta bu. Vatandaş diyor ki: “İş yok, güç yok, açım ve kaçtım.” En önemlisi şu: Adı soyadı Burhan Ersoy, görevi Vakıflar Genel Müdürü, toplam maaşı, gelirleri ek ödemelerle beraber 161 bin lira.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ FAHRETTİN POYRAZ’IN MAAŞI

Adı soyadı Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, Başkanı, 150 bin lira maaş ek ücretleriyle beraber.

DAİRE BAŞKANLARININ MAAŞI

Adı soyadı Metin Kıratlı, sarayda daire başkanı, toplam geliri 85 bin lira. Şimdi, hepimiz biliyoruz ki 1.750 üst düzey bürokrat çift maaş alır. Onların vergileri de verilmez ikinci maaşlarından.

ALLAH’TAN KORKUN, HİÇ Mİ VİCDANINIZ YOK

Şimdi bu ekranlardan 83 milyon Türk milletine sesleniyorum: Ey asgari ücretli, 2.800 küsur lira maaş alıyorsun. Bak, senin devletini yönetenler yandaşlarına 150 bin lira maaş veriyor, 161 bin lira maaş veriyor. Ey 2 bin lira alamayan emekli, şu tabloya bir bak. Ey çiftçi, sana hakkını hukukunu vermeyenler senin başına atadıkları Tarım Kredi Kooperatifi Başkanına 150 bin lira maaş veriyor. Bak, ey işsiz kardeşim, ey çaresiz kardeşim, saraydaki bir daire başkanı 85 bin lira maaş alıyor. Şimdi, bu utanç tablosu sizin değil, ülkeyi yönetenlerin. Hâlâ bu tabloyu görüp de zehir zıkkım olsun demeyecek bir Allah’ın kulu var mı? Allah’tan korkun, hiç mi vicdanınız yok, hiç mi imanınız yok, hiç mi ahlakınız yok, böyle devlet yönetilir mi? Yazıklar olsun, yazıklar olsun!

Exit mobile version