Genelİzmir HaberleriYerel Haberler

Valii Elban’dan Gençliğe Çağrı 

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için tüm İzmirlileri coşkuya ortak olmaya çağırıyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklerde çelenk sunma töreni, kutlama töreni ve çeşitli gösteriler yer alacak. Ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna ortak olmalarını istediği gençleri, tüm İzmirlilerle birlikte meydanlara davet etti. İzmir Valiliği, tüm millî bayramlarda olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da bir dizi etkinlik planlayarak, başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere, kentin farklı noktalarında bayram coşkusunun en üst seviyede yaşanması için çeşitli programlar gerçekleştirecek. İzmirlilerin ev ve iş yerlerini şanlı bayrağımızla donatacağı 19 Mayıs’ta, Gençlik Haftası kapsamında pek çok etkinlik organize edileceğini belirten İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda coşkunun zirve yapacağını söyledi.  

Cumhuriyet Meydanı’na Davet  

Özellikle gençlere çağrıda bulunanVali Elban, “Her millî bayramımızda olduğu gibi 19 Mayıs’ta da başta gençlerimiz olmak üzere tüm İzmirli hemşehrilerimi, etkinliklerimize katılmaya, özellikle Cumhuriyet Meydanı’mızı doldurmaya davet ediyorum. Ellerimizde bayraklarımız, yüreklerimizde vatan sevgisi ile Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlara ilerleyişini hep birlikte kıvançla kutlayalım.” dedi. 

İzmir Valiliği koordinesinde düzenlenecek kutlama programı şu içerikle gerçekleştirilecek: